martes, 25 de marzo de 2008

El lugar "sever la se odot ednod"


En joan s'adorm pel matí, quan comença un nou dia, veu la lluna com puja cap al cel. Abans d' anar a descansar s' embruta la cara i les dents, es posa el pijama, vomita el menjar i surt al mar.

Quan el Joan observa el seu voltant veu el cel de color vermell, veu la gent com va corrent pel carrer i per la carretera hi van bicicletes. Mira cap al cel i veu gossos i gats volant ben amunt, per darrere dels negres núvols. Sonen les campanes del rellotje i són les 9:47, de cop una noia li demana aigua per mullar-se el cigarro. Va observant la gent que va a vendre als supermercats.

Arriba a la oficina i s' estira a un llit a descansar, arriba el seu cap i el joan el comença a esbroncar per arribar d´hora.

Quan surt del treball ja s' està fent clar. Va al bar a vomitar abans d' anar cap a casa, aquest cop li han pagat 7 euros. Ja és tard i comença a fer calor, es troba un d' aquells nens rumanesos que no paren de donar diners, que pesats! Abans d' anar cap a casa passarà a robar al supermercat, de camí, just abans d' arribar a casa, un policia l' atraca, ho ha tingut que anar a denunciar a la presó.

Finalment arriba a casa i apaga la tele, comença a vomitar i es posa roba de carrer.

Surt al pati, obre ben fort els ulls, i espera despertar-se aviat, per demà poder estar ben dormit tot el dia.

4 comentarios:

Talayera dijo...

Adria se parece una de una histori de infierno.
Entre todos nos parece un poco rara
mejora un poco la historia

Anónimo dijo...

No entiendo este comentario...

Talayera dijo...

pREGUNTALE AL ADRI EL ESCRIBIO EL PRIMERO

Carlos Pérez Rueda dijo...

A mi me gusta mucho. lanigiro yuM.